Afbeelding

Jong ontmoet oud tijdens KinderWinterKermis

Algemeen 59 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Een stralende zon en verder alle ingrediënten om er een leuke dag van te maken voor jong en oud.

[image=266120]

De KinderWinterKermis op Odendael mocht ook dit jaar weer rekenen op een grote publieke belangstelling. Buiten konden de kinderen zich volop vermaken in de draaimolen en de zweefmolen, touwtje trekken of een ritje maken op een pony en met het treintje door het centrum rijden. Voor de inwendige mens stond er een kraam met heerlijke verse oliebollen.
Binnen waren twee dames actief om kinderen met de mooiste kleuren te schminken. Zelf zagen ze er ook betoverend uit. Een stukje verder maakten artiesten de mooiste figuren met ballonnen.
Op het podium speelde Seniorenorkest Dommelvolk haar vertrouwde repertoire. Tussen de bedrijven door draaide Cees van Rossum aan het Rad van Avontuur en vonden de prijzen een weg naar de gelukkige winnaars.
Een mooi gezicht hoe jong en oud zich tegelijkertijd vermaken in één ruimte. Een doel waar de Vrienden van Odendael weer helemaal in zijn geslaagd.
Na afloop van de KinderWinterKermis genoten 140 55+-ers van een heerlijk diner en werd de avond voortgezet met een gezellige dansavond met tombola.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant