Afbeelding

Haal meer uit social media

Algemeen 101 keer gelezen
Dat de inzet van sociale media van grote betekenis kan zijn in de communicatie van bedrijven en personen wordt inmiddels door zo’n beetje iedereen erkend. Maar die potentiële toegevoegde waarde omzetten in een effectieve, gerichte aanpak vereist specifieke kennis. Teveel workshops, lezingen en andere bijeenkomsten op het gebied van sociale media blijven hangen in algemeenheden. Daarom gaat De Winter media groep in samenwerking met social media-goeroe Herman Couwenbergh een reeks interactieve workshops verzorgen onder de noemer ‘Praktisch aan de slag met social media’.

[image=265405]

Ze zijn bedoeld voor iedereen die meer wil halen uit social media en zijn of haar onderneming, of zichzelf, effectiever wil profileren via platforms als LinkedIn en Twitter. Daarbij kan op verschillende niveaus worden ingestapt. De Winter media groep nodigt lezers en zakelijke relaties van harte uit zich in te schrijven voor één van de volgende workshops.

22 januari: Social Media Presentatie - Algemeen
05 februari: Linkedin - Beginners
12 februari: Linkedin - Gevorderden
19 februari: Twitter - Algemeen

De groepen bestaan uit minimaal 10 personen. De kosten zijn € 25,- voor de workshop Social Media Presentatie Algemeen en Twitter Algemeen, en € 95,- voor de workshops LinkedIn Beginners en Gevorderden. De workshops beginnen om 19.00 uur. De cursus is interactief en duurt ongeveer drie uur. Locatie: De Winter media groep, Vluchtoord 1 in Uden.
Inschrijven of meer informatie? Surf naar www.dewinter.nl/socialmedia

[image=265404]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant