Afbeelding

JVC wil revanche op gelijkspel bij ADO'20

Voetbal 65 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk speelde op de eerste dag van de competitie met 0-0 gelijk bij ADO'20 in Heemskerk. Onnodig, want JVC speelde een uitstekende wedstrijd. Later bleek dit gelijke spel de opmaat voor een matige start van de competitie. Zondag komt ADO'20 naar de Groenendijkse Kampen.

Nog even terug naar het duel van vorige week. JVC Cuijk won met 4-2 van koploper AFC in een zowel goede als spectaculaire wedstrijd. Ondanks wat gedwongen personele mutaties legden de Cuijkenaren vooral in de eerste helft uitstekend voetbal op de wat donkergroen uitgeslagen kunstgrasmat. Opvallend is de ontwikkeling die diverse spelers hebben doorgemaakt in vergelijk met de start van het seizoen. Alexander Prent is bijvoorbeeld veel fitter, sneller en meer in vorm gekomen. Shanon Carmelia draaft nog steeds langs de lijn maar begint nu eindelijk ook wat betere keuzes te maken. Tegen AFC was hij fantastisch. Frenk Schaap kwam binnen met overgewicht maar is nu uitgegroeid tot een meerwaarde op het middenveld.

[image=255068]

Stappen gezet
Kevin van Veen begint eindelijk te snappen hoe je moet trainen, leven en werken als een speler voor de top van het amateurvoetbal. De spits is zo goed bezig dat diverse club hem willen inlijven. Er wordt gefluisterd dat Achilles'29 hem bijvoorbeeld graag wil hebben. Linksback Stevie Hattu moest aanvankelijk aanpoten om het niveau bij te sloffen maar ondertussen is hij uitgegroeid tot één der beste linkerverdedigers van de Topklasse. En zo zijn er nog wel meer voorbeelden aan te halen. Het is dus duidelijk dat JVC Cuijk flinke stappen heeft gezet dit seizoen. De vraag is of dit volgend seizoen opnieuw gaat gebeuren onder de huidige technische leiding want volgens de geruchten is het allerminst zeker dat ze gaan bijtekenen.

Penalty
Aanstaande zondag kan een mooi begin van de tweede seizoenshelft gemaakt worden als ADO'20 wordt verslagen. Voor Kevin van Veen staat er een persoonlijke revanche op het spel want de aanvaller miste destijds in Heemskerk al na vijf minuten op een wat knullige manier een strafschop. De gevoelige Van Veen had hier nog weken last van maar ondertussen is hij dus weer helemaal het mannetje. Wat zou er mooier zijn dan zondag weer een dik uitroepteken achter deze bewering te zetten? (WR)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant