4G: Milsbeek wint derby; Volkel haalt uit

Voetbal 48 keer gelezen
LANGENBOOM/VOLKEL - In de vierde klasse G hebben de titelpretendenten Milsbeek en Volkel geen fout gemaakt. Lijstaanvoerder Milsbeek won moeizaam de Genneper derby tegen Vitesse'08 (1-0), het achtervolgende Volkel zette simpel MVC opzij. SES verspeelde op eigen veld twee punten tegen Excellent; Handel won ruim in Milheeze.

[image=260082]

De derby tussen Milsbeek en Vitesse, meer spannend dan goed, werd na een dik kwartier beslist door een doelpunt van Siemen van Straaten. Een driepunter tegen de buurman uit Gennep was ook noodzakelijk voor de ploeg van trainer Schoonderbeek, omdat Volkel - zoals verwacht - geen fouten maakte in het thuisduel met MVC: 4-1.
De gasten uit De Mortel keken al snel tegen een 2-0 achterstand aan na goals van Gijs Verkuijlen en Stijn van Cuijk. Via Luuk van de Elzen en nogmaals Verkuijlen werd het 4-0 voor Volkel, waarna Arni van Zoggel in blessuretijd nog mocht tegenscoren voor MVC.

[image=264887][image=264886][image=264885]

SES niet langs Excellent
Voor de tweede week op rij kon Excellent een voorsprong niet vasthouden, maar voor de rest mag een 2-2 gelijkspel op bezoek bij subtopper SES natuurlijk een goed resultaat worden genoemd. Chris van Duijnhoven opende namens de bezoekers uit Oploo terecht de score (0-1), maar SES kwam goed terug en had met een gelijke stand aan de thee kunnen gaan als inzetten van Gijs Meulepas en Gijs Bens niet op maar net onder de lat waren gegaan.
In de tweede helft kreeg de thuisploeg in Langenboom loon naar werken. Meulepas schoot na een uur spelen vanaf de stip raak en tien minuten later maakte Peter Janssen de 2-1. Bij beide doelpunten was Tijn Cuppen betrokken. Voorafgaand aan de pingel werd hij gevloerd, bij de tweede SES-goal was hij de aangever. Toch konden de drie punten niet over de streep worden getrokken. Nikki Cornelissen schoot in de slotfase namelijk binnen: 2-2.

Handel haalt uit
Elders, in Milheeze, kende Handel geen enkele moeite met Milheezer Boys. Waar Handel vorige week zelf nog tegen een 0-5 nederlaag (tegen Juliana Mill) was aangelopen, haalden de gasten ditmaal zelf uit met dezelfde score. Mark de Waard, Jordi Peters, Zemir Hadzevic (2x) en Giel van de Bos zorgden voor de 0-5 eindstand.