Afbeelding

Zelfmoordpoging moordverdachte Dennie J.

Politie 70 keer gelezen
VUGHT/CUIJK - De van drievoudige moord verdachte Dennie J. uit Mill heeft afgelopen vrijdag een zelfmoordpoging gedaan in zijn cel in Vught. De 24-jarige J. zou bij de brand zwaargewond zijn geraakt en in kritische toestand in het gevangenisziekenhuis in Scheveningen liggen. Dat meldt Omroep Brabant.

[image=248377]

Hoe J. erin slaagde om brand te stichten in zijn cel, is niet bekend, maar volgens zijn advocaat was hij langere tijd labiel. "Hij zag het al langere tijd niet meer zitten", vertelt de advocaat van J. tegenover Omroep Brabant. "Ik sta er dus niet van op te kijken. Dat hij een potentieel risico was voor zichzelf, was wel duidelijk. We moeten eerst maar eens kijken of hij het overleeft. En als hij het dan overleeft moeten we bekijken hoe we verder gaan in deze zaak."

Rechtszitting
De rechtszaak tegen J. staat voor 17 december gepland. De Millenaar wordt ervan verdacht op donderdagnacht 20 juni jl. brand te hebben gesticht in een woning aan het Hermelijnkwartier, waarbij Anita Driessen en haar twee dochters Ilse (17) en Sanne (14) Graat om het leven kwamen. J. wordt aangeklaagd voor drievoudige moord.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant