Afbeelding

4G: Milsbeek ongeslagen, niet onaantastbaar?

Voetbal 140 keer gelezen
MILSBEEK - In de vierde klasse G is er een beperkt inhaalprogramma. Titelfavoriet Milsbeek ontvangt laagvlieger Excellent. Op sportpark Pelzer in Boxmeer kan het wisselvallig presterende Olympia'18 afstand nemen van de onderste plaatsen door Milheezer Boys te verslaan. Hapse Boys kan in Bakel de derde plaats verstevigen.

[image=263936]

Milsbeek is na negen speelronden nog altijd ongeslagen. Afgelopen zondag bleek echter dat het niet allemaal van een leien dakje gaat bij de lijstaanvoerder uit Noord-Limburg. Hapse Boys was gelijkwaardig, maar Milsbeek effectiever: 1-2. Door die winst hield Milsbeek de leidende positie vast. Tegenstander Excellent vecht tegen degradatie en toonde afgelopen zondag tegen een andere titelkandidaat - Volkel - al aan op een goede dag lastig verslagen te zijn.
Bovendien is bij Milsbeek topscorer Mendel Janssen geblesseerd. Daarbovenop wordt het interessant om te zien hoe Milsbeek omgaat met de 10-1 nederlaag die het gisteravond in het bekertoernooi leed bij Blauw-Geel'38.

Strijd om plek drie
Hapse Boys en SES strijden zondag, op verschillende sportparken, om de derde plaats. Hapse Boys doet dat in Bakel tegen Bavos, dat de punten onderin hard nodig heeft. SES (nu vierde) is de laatste weken van de leg en hoopt op eigen veld tegen middenmoter Handel weer drie punten te kunnen bijschrijven.

Mogelijkheden voor Olympia'18
In Boxmeer kijken ze stiekem al een beetje over het thuisduel met Milheezer Boys heen. De formatie van trainer Maarten van Stiphout won afgelopen zondag verrassend van SES en staat achtste met 'slechts' negen punten. Olympia'18 speelt echter drie wedstrijden op rij thuis en net voor de winterstop wacht nog een treffen in De Mortel tegen slotlicht MVC. In potentie ligt een mooie reeks in het verschiet voor de Olympianen.

Programma vierde klasse G:
Bavos - Hapse Boys
SES - Handel
Olympia'18 - Milheezer B.
Milsbeek - Excellent

Stand vierde klasse G:
1. Milsbeek 9 -27
2. Volkel 10 -27
3. Hapse Boys 8 -16
4. SES 9 -14
5. Vitesse'08 10 -14
6. Handel 8 -13
7. Juliana Mill 10 -12
8. Olympia'18 9 -9
9. Bavos 9 -7
10. Excellent 9 -6
11. Milheezer B. 9 -5
12. MVC 10 -4
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant