4G: Volkel zegeviert ook in Oploo

Voetbal 53 keer gelezen
OPLOO - RKSV Volkel wist opnieuw te winnen al ging dat qua uitslag redelijk moeizaam: 2-3. De overwinning kwam de bezoekers echter wel degelijk toe want tegenstander Excellent liep veelal achter de feiten aan en kwam pas laat op 2-3.

[image=263308]

De gasten misten een paar spelers en deden daarom een beroep op Erwin van Dooren en de uitblinkende Roy van Hintum. In de openingsfase bleek al snel wat de bedoelingen waren. Volkel viel aan en Excellent probeerde tegen te houden. Al snel bleek dat geen haalbare kaart te zijn want Peter van de Zanden tekende voor 0-1 nadat Sander van de Elzen er al dichtbij was geweest. Na goed voorbereidend werk van Stijn van Cuijk was het Luuk van de Elzen die attent al voor de beslissing leek te zorgen: 0-2. Volkel zat in een leunstoel en toen Luuk van de Elzen na een indraaiende vrije trap van Sander van de Elzen ook 0-3 wist te produceren leek het een gelopen koers.

[image=263307]

Penalty
Toch kwam Excellent terug. Na een overtreding in het Volkelse strafschopgebied tekende Loyd Schellekens vanaf elf meter voor 1-3. Na de thee een wat ander spelbeeld. Excellent zette nu wel aan en probeerde kansen te scheppen. Volkel bleef gevaarlijk op de counter en verzuimde via Gijs Verkuijlen de wedstrijd te beslissen. Vlak voor tijd werd er uit een rebound 2-3 gemaakt waardoor het spannend werd. Uiteindelijk bleef Volkel toch terecht overeind.

[image=263306]

Milsbeek blijft koploper
Hapse Boys begon goed aan het treffen met Milsbeek. Frank Kohlen opende al na vijf minuten de score. Twintig minuten later viel de 1-1 door Siemen van Straaten. Wie anders dan Mendel Janssen zorgde voor de beslissing. De topschutter tekende vlak voor tijd voor de 1-2. Voor die goal moest Milsbeek al met tien man verder na een rode kaart van Emil van den Burg.

Olympia'18 wint
SES opende sterk tegen Olympia'18 en kreeg binnen vijf minuten twee goede kansen. De ploeg uit Boxmeer kreeg echter verderop in de eerste helft meer controle en was via Bobo Tubic dichtbij de openingstreffer. De 0-1 viel nog wel voor het rustsignaal en wel via Erik Nabuurs, die uit een corner vrij mocht binnenschieten. Al snel in de tweede helft werd de stand verdubbeld. Tubic verscheen alleen voor de keeper en maakte geen fout. Overigens kreeg Olympia'18-trainer Maarten van Stiphout rood na aanmerkingen op de leiding.

De Klijn maakt er drie
Juliana Mill bezorgde Milheezer Boys de derde competitienederlaag op rij. Al na twee minuten kregen de bezoekers de eerste goal tegen, toen Melvin de Klijn scoorde. Het bleef lang 1-0, maar de rode kaart van Giel van den Broek kwam Juliana Mill goed uit. Het verzet was gebroken en De Klijn voegde nog twee doelpunten toe: 3-0.