Afbeelding

Van Schipstal kandidaat-lijsttrekker CDA Mill

Politiek 41 keer gelezen
MILL - Edwin van Schipstal is door het CDA Mill en Sint Hubert voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. De CDA'er (41) is momenteel wethouder financiën in de gemeente Mill en Sint Hubert.

[image=261820]

Als hij gekozen wordt, zou het voor het eerst zijn dat Van Schipstal de lijst aanvoert. In 2010 stond hij tweede op de lijst en het CDA startte deze periode in de oppositie. In december viel de toenmalige coalitie uiteen en werd hij voorgedragen als wethouder namens het CDA Mill en Sint Hubert.

Prima vertegenwoordiger
"Wij zijn als bestuur tevreden over het functioneren van Edwin als wethouder. Hij heeft zich binnen korte tijd lastige dossiers eigen weten te maken in portefeuilles die voor hem relatief onbekend waren. Als portefeuillehouder financiën heeft hij de afgelopen twee jaar op zorgvuldige wijze voor sluitende begrotingen gezorgd. Hij heeft ons laten zien dat hij het CDA als bestuurder prima vertegenwoordigt", aldus het CDA.
In december zullen de leden van CDA Mill en Sint Hubert tijdens hun algemene ledenvergadering besluiten over hun verkiezingslijst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant