Afbeelding

Kapsalon Unique maakt naam waar

Zakelijk 107 keer gelezen
SINT-OEDENRODE – Femke van der Hagen en Patty van den Berk en Marian van den Bersselaar zijn trots dat ze hun klanten een bijzonder haarverfproduct kunnen aanbieden.

[image=260585]

Unique. De kapsters Patty van den Berk, Femke van der Hagen en Marian van den Bersselaar.

Megix heeft kapsalon Unique benaderd om haar nieuwe product te gebruiken. Zij zijn daarmee de enige kapsalon in Sint-Oedenrode waar mensen hun haren in 10 minuten kunnen laten verven met een volledige grijsdekking. En wie denkt dat dit een aanslag is op de portemonnee of op het haar, heeft ongelijk. Megix is niet duurder dan andere haarverfproducten, biedt een complete range aan kleurtinten en is PPD-en fosfaatvrij. PPD is een stof die veel gebruikt wordt in verfproducten maar ook vaak allergische reacties veroorzaakt.
De Italiaanse producent van Megix heeft patent op deze methode zodat deze niet zomaar kan worden overgenomen.
De Nederlandse distributeur zoekt gericht kapsalons die dit product mogen gebruiken. Megix en kapsalon moeten echt bij elkaar passen; de kundigheid en totale uitstraling van de kapsalon is daarbij doorslaggevend.

Sneller en langer mooi
Voordeel van Megix is dat men in 1 uur het haar kan laten, wassen, knippen, kleuren en drogen; een unicum in de kapperswereld.
Femke van der Hagen legt uit dat men een methode heeft gevonden waardoor de haarschubben niet zover uiteen hoeven te wijken om de verfpigmenten op te nemen. Dat kost namelijk de meeste tijd. Daardoor wordt de verf niet alleen eerder opgenomen, maar beschadigt het haar ook minder en blijft de kleur langer zitten.
Megix ontwikkelt zich nog verder door. In 2014 verwacht kapsalon Unique meer bijzondere producten uit deze lijn te kunnen aanbieden.

Verlenging
Naast de nieuwe verftechniek zijn de dames van Unique ook enthousiast over de mogelijkheden die Haircontrast biedt voor haarverlengingen. Van een verlenging met veertjes tot een aanpassing waardoor men af en toe een pony kan dragen. Haircontrast werkt niet alleen met clipjes maar ook met tape zodat men hele plukken kan toevoegen, de haarverlenging langer kan inhouden (circa 2 maanden) en het tot zeker 4 keer kan hergebruiken. Niet alleen leuk voor een bruidskapsel maar ook voor een bijzonder feestje of zelfs voor alledag.
Kapsalon Unique is te vinden aan Kofferen 3A, telefoon 47 78 29.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant