Afbeelding

Beste amateurvereniging UDI’19/Beter Bed

Algemeen 80 keer gelezen
[image=260538]
Via deze weg wil ik u graag informeren over een aankomend evenement dat interessant is voor de vrouwelijke jeugdleden van uw vereniging. In navolging van de PSV Masters heeft PSV vorig seizoen voor het eerst een speciale talentendag voor meiden georganiseerd, de PSV Masters voor meisjes. Wegens de overweldigende belangstelling staat op woensdag 23 oktober de nieuwste editie gepland. Deze dag wordt door PSV/FC Eindhoven in samenwerking met satellietclub FC Eindhoven AV georganiseerd en is bedoeld meisjes enthousiast te maken voor voetbal en talentvolle meiden uit de regio te ontdekken.

Inschrijven
De PSV Masters voor meisjes vindt plaats op woensdag 23 oktober. In de middag is er een programma voor meiden van 8 tot en met 12 jaar en in de avond voor meiden van 13 tot en met 17 jaar. De online inschrijving is gestart op vrijdag 4 oktober om 9.00 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.psv.nl/talentendag. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De meiden die zich hebben aangemeld, ontvangen uiterlijk woensdag 16 oktober bericht. De talentendag vindt plaats op het trainingscomplex van PSV/FC Eindhoven en FC Eindhoven AV (Genneper Parken).

Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd en mogen we vanuit uw vereniging ook talentvolle deelnemers ontvangen op woensdag 23 oktober!

Met vriendelijke groet,
Kim van Lokven
Vrouwenvoetbal PSV/FC Eindhoven
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant