Afbeelding

Groots opgezet Prinsenbal BCV De Geitenbok

Carnaval 53 keer gelezen
BOXMEER - Nu de eerste herfstachtige dagen hun intrede doen en de bijzondere datum van 11 november dichterbij komt, beginnen de carnavalskriebels bij een groot deel van de Boxmerenaren te komen. De Boxmeerse Carnavalsvereniging De Geitenbok opent traditioneel het carnavalsseizoen met het groots opgezette Prinsenbal (op vrijdag 8 november), waarvoor twee artiesten van naam zijn gestrikt, te weten: Rene Schuurmans en Jannes.

[image=139357]

De Brabantse, blonde zanger Rene Schuurmans bekend van zijn hit “Laat de zon in je hart”, is vaste gast bij de TROS Pleinfeesten en heeft succesvol met de Toppers opgetreden. En natuurlijk Jannes, de volkszanger uit Drenthe, die ookwel Koning der Piraten wordt genoemd. Hij heeft vele hits achter zijn naam heeft staan, zoals “ Laat de zon maar schijnen” en “Ga dan”. Zijn naam is gevestigd tussen de grote volkszangers en speelt met gemak voor een uitverkocht Ahoy. Beide heren zullen met hun optreden de feeststemming tijdens de topavond van het Prinsenbal ongetwijfeld verhogen.

Carnavalesk
Naast het muzikale geweld heeft deze avond natuurlijk ook een carnavaleske insteek; het nieuwe boerenpaar en de nieuwe Prins van BCV De Geitenbok zullen worden bekend gemaakt! Via Twitter is inmiddels al bekendgemaakt dat voor zowel het boerenpaar als de prins ‘witte rook’ is gesignaleerd dus voor een aantal mensen worden het nog een paar spannende weken. Uiteraard wordt tijdens de avond ook afscheid genomen van Prins Corn 1ste en Henk en Tiny Kollee, het oude boerenpaar.
Inmiddels is de voorverkoop voor deze supergezellige feestavond begonnen; de kosten voor een ‘all-in’ kaartje zijn 25,00 euro en zijn te koop bij Hotel Riche in Boxmeer. Er zijn slechts 700 kaarten beschikbaar en op is op! Meer informatie: www.degeitenbok.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant