Afbeelding

Pan&Cook blijft verrassen

Zakelijk 65 keer gelezen
SINT-OEDENRODE – Sinds 1,5 jaar is Roy Huijbers samen met Jan van Bommel het gezicht van Pan&Cook; het restaurant voor families, bedrijven en feestjes in het centrum van Sint-Oedenrode.

[image=259812]

In het karakteristieke pand met eigentijdse, huiselijke entourage ontvangen Roy en Jan hun gasten. Naast een keur aan pannekoeken verzorgt de keukenbrigade een internationaal aanbod van gerechten. Roy en Jan zien het als een uitdaging om wensen op maat vorm te geven. Alles is daarbij wat hen betreft mogelijk.
Jan is van de ’stoof’ en Roy zorgt dat aan de ‘voorkant’ alles op rolletjes loopt. De kracht van hun samenwerking is dat altijd een van hen beiden aanwezig is in het restaurant. En zij zijn steeds bezig met nieuwe concepten. Zo blijven Roy en Jan flexibel naar hun klanten toe. Bekend is de vertrouwde High-Tea maar daarnaast biedt Pan&Cook ook High Beer en High Wine. De wijnen en bieren wisselen elk kwartaal met de seizoenen en ook de hapjes worden dan aangepast. Ook voor de komende maanden hebben zij al weer ideeën die nog verder vorm moeten krijgen.
Als bezoekers genoten hebben en dit uitdragen is dat voor Roy en Jan steeds weer een groot compliment.

Toegankelijk
Kinderen krijgen alle ruimte in dit restaurant. Er is een buitenspeelplaats en een TV-/speelkamer. Veel kinderen rennen bij binnenkomst naar het ‘winkeltje’. Voor de muntjes die zij bij een kinderpannenkoek, menu en ijsje krijgen, kunnen zij daar zelf een cadeautje uitkiezen. Door de ruime opzet en de verschillende ‘hoeken’ in dit pand kunnen kinderen redelijk hun gang gaan zonder andere bezoekers tot last te zijn. Ook voor mensen die minder mobiel zijn, biedt de ruime opstelling van Pan&Cook veel mogelijkheden; 15 rolstoelers kunnen met gemak tegelijkertijd in het restaurant terecht.

Kwaliteit
De voorbereiding is volgens Jan van Bommel het halve werk. En als hij daarvoor dan in alle vroegte moet beginnen is dat geen enkel probleem. Reeds 31 jaar is koken zijn werk en passie. Nog steeds laat Jan zich graag inspireren om gasten te verwennen met verrassende, eigentijdse gerechten en hapjes. Kwaliteit is daarbij voor Jan erg belangrijk. Niet alleen wat betreft smaak en ingrediënten maar ook betreffende betaalbaarheid en originaliteit.
Roy wilde altijd al een eigen zaak opzetten. Toen hij tweeënhalf jaar geleden aan de slag ging bij Pan&Cook was dat niet met de bedoeling om de zaak over te nemen. Maar toen de kans zich 1,5 jaar geleden voordeed greep hij dat met beide handen aan. Een keuze waar Roy nog steeds heel blij mee is. En al vergt het veel energie en tijd, beide heren hebben een goede thuisbasis die volledig achter hun werk staat.
Vol enthousiasme begroeten Jan en/of Roy gasten aan de Kerkstraat.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant