Afbeelding

Kleurrijk themaconcert Harmonie Nijnsel

Muziek 75 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Het opleidingsorkest van harmonie Nijnsel zich van een kleurige en keurige kant laten zien. Het dak van Mariendael vloog er zondag af tijdens onder andere YMCA van the village people. Een zeer muzikaal en sfeervol themaconcert.

[image=259811]

Violet, de hoofdrolspeelster van het concert, beleefde verschillende spannende avonturen op de kermis en ze is op zoek gegaan naar een pot met gouden munten aan het einde van de regenboog. Elke keer als violet iets mee had gemaakt werd dit visueel gemaakt door leuke filmpjes op de beamer. En natuurlijk speelde het orkest hierbij passende muziekwerken.
De samenspelgroep mocht dit kleurrijke concert aftrappen met een spannend nummer over het spookhuis. Deze jonge groep met kinderen heeft het fantastisch gedaan. Later kwam ook de percussiegroep aan de beurt. Deze begon op een verrassende wijze tijdens de pauze en maakte daarna in de zaal prachtige muziek, o.a. rainbow in the sky.
Voor wie dit spektakel gemist heeft, tijdens Sinterklaas en kerstmis zijn al deze jonge muzikanten weer te horen, maar eerst gaan ze lekker op kamp.
Blijf Harmonie Nijnsel volgen via www.harmonienijnsel.nl of Twitter @harmonienijnsel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant