Afbeelding

Wim Hillenaar opent Strik Patisserie in Cuijk

Zakelijk 104 keer gelezen
CUIJK - De gloednieuwe winkel 'Strik Patisserie & Ambachtelijk brood' in de Maasburg in Cuijk is vanmiddag officieel geopend en verwelkomd door burgemeester Wim Hillenaar. Op zijn beurt bood Striks eigenaar Maurits van Geenen Hillenaar een kraakverse ‘Cuijkse bol’ aan.

[image=259790]

Volgens Van Geenen zou dit speciaal voor Cuijk bedachte nieuwe gebakje voor een heel blij gezicht gaan zorgen bij de burgemeester... En dat klopte. “De burgemeester was erg enthousiast”, zei Maurits na het feestelijke moment. Voor dit officiële gedeelte van de opening meldde Maurits zich op om 12.30 uur op het Cuijkse gemeentehuis. De uitgenodigde pers én belangstellende Cuijkenaren woonden de smakelijke kennismaking bij. Afsluitend bracht burgemeester Hillenaar nog een bezoek aan de nieuwe zaak.

Vierde winkel
Afgelopen zaterdag gingen de deuren open van de nieuwe (vierde) winkel van Strik in winkelcentrum Maasburg, op de plek waar tot eind september ‘t Kraayennest zat. Maurits: "Het was heerlijk om te zien hoeveel mensen er op onze nieuwe winkel afkwamen. Vandaag meegenomen hebben we hele leuke eerste dagen gehad hier in Cuijk! We hopen natuurlijk dat ook deze winkel, net als onze 3 winkels in Nijmegen een groot succes wordt. We heten alle inwoners van Cuijk en omgeving dan ook van harte welkom met speciale aanbiedingen en dagelijks gratis proeven van een van onze heerlijke specialiteiten!"
Info: Strik Patisserie & Ambachtelijk Brood, Maasburg 3, Cuijk, www.strik-patisserie.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant