Afbeelding

Gennep viert weer kermis

Algemeen 83 keer gelezen
GENNEP - Wethouder Ingrid Voncken zaterdagmiddag om 14.00 uur de Gennepse kermis met een ritje in de draaimolen op de Markt. Vanaf dat moment wordt tot en met woensdagavond gezwaaid en gezwierd op de kermislokaties op het Europaplein en (nog altijd) op de Markt in het Niersstadje.

[image=19572]

De warming up voor de Gennepse kermis begint zaterdagmiddag om 13.30 uur. Allereerst opent wethouder Harry van den Bogaert in het Bolwerk een fotoexpositie ‘Hart van Gennep: van vroeger tot nu’ (lees meer hierover op www.kliknieuws.nl). Op het Jan Lindersplein deelt clown Frodelino tussen 13.30 en 14.00 uur gratis ballonnnen uit voor de ballonnenwedstrijd. In een kraampje op hetzelfde worden ook kaartjes uitgegeven voor gratis ritjes in de draaimolen en de vliegtuigjes. De stoet trekt vervolgens naar de Markt waar wethouder Ingrid Voncken met een ritje in de draaimolen de Gennepse kermis opent. Aansluitend worden alle ballonnen de lucht in gelaten.

[image=19570]

Kleurplatenactie
In het kader van ‘Gratis kermis vieren’ worden op alle basisscholen in de gemeente Gennep kleurplaten uitgedeeld. Deze kunnen op woensdagmiddag 16 oktober tussen 14.00 en 15.30 uur worden ingeleverd in een stand op het Europaplein. Om 16.00 uur worden de mooiste kleurplaten bekendgemaakt en nog een enkele extra uitgeloot. De 20 winnaars krijgen dan een stempelkaart, waarmee ze gratis een keer in alle attracties kunnen!

[image=76050]

Openingstijden
De kermisattracties zijn dagelijks geopend tussen 14.00 uur en middernacht. De kermis duurt van zaterdag 12 tot en met woensdag 16 oktober. De nakermis is op zaterdag 19 en zondag 20 oktober.

[image=116323]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant