Afbeelding

Mookerheide Fair op fraaie Jachtslot

Algemeen 101 keer gelezen
MOLENHOEK - Op het terrein van Landgoed De Mookerheide begint donderdag 17 oktober de Mookerheide Fair. Het sfeervolle bosgebied rondom het Jachtslot in Jugendstil is tot en met zondag 20 oktober het decor voor de fair waar alles draait om buitenleven en lifestyle.

De organisatie van de Mookerheide Fair wil een ontmoetingsplek creëren waar ondernemers uit beide sectoren het publiek kennis laten maken met jacht, visserij, golf, bergsport en andere outdoorsporten. Maar ook lyfestyleaspeceten als wonen, tuinen, beauty en wellness komen aan bod. Rond het Jachtslot De Mookerheide zijn gedurende het vierdaagse evenement zeventig stands.

[image=259786]

Businessarrangement
Op donderdag 17 oktober wordt het het spits afgebeten met een businessmeeting. Vanaf 18.00 kunnen ondernemers en zakenlieden elkaar ontmoeten in de overkapte binnentuin. ‘s Werelds beste vrouwelijke DJ Joyce Mercedes draait de stemmige muziek.

Hoedendag
Mensen die de Mookerheide Fair op vrijdag getooid met hoed bezoeken, krijgen een leuke korting (2,50 euro) op de entreeprijs. Fotograaf Ron Moes vereeuwigt de hoeddragende bezoekers. De mooiste hoed dingt mee naar een weekendje in een van de 90 Hampshire hotels.

Noviteiten
De Mookerheide Fair kent dit jaar een aantal nieuwe elementen. Zo wordt de nieuwe Range Rove Sport gepresenteerd. Dagelijks staat een ander vervoersmiddel centraal. Op donderdag zijn er paarden te bewonderen, vrijdag defileren in het kader van de Liberation Route Europe oorlogsvoertuigen, op zaterdag rijden er koetsen en op zondag ronken 50 klassieke traktoren op de Fair. Voor de liefhebbers is er op donderdag en vrijdag een slibjacht. Nederlands barbecuekampioen Ralph ‘de Kok’verzorgt dagelijk heerlijke demonstraties.
Wat de Mookerheide Fair nog meer te bieden heeft leert een bezoek op een van de vier dagen tussen 17 en 20 oktober.
Voor meer informatie zie www.mookerheide.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant