Afbeelding

Gezellige zwemmiddag voor Nijnselse jeugd

Algemeen 76 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Nienke v.d. Sande was de winnares van de tekenwedstrijd Sjors Sportief. Vanmiddag verzilverde Nienke haar prijs door samen met haar klasgenootjes een duik te nemen in zwembad de Neul.

[image=259785]

Zwemmiddag. Sportwethouder René Dekkers gaf het startschot voor een gezellige zwemmiddag in de Neul.

De gratis zwemmiddag werd aangeboden door het gemeentelijk Sportbedrijf. Sportwethouder René Dekkers gaf het startschot.
Nienke en haar klasgenoten zitten in groep 4 van de Sint Antonius van Paduaschool in Nijnsel. Nienke deed begin van dit schooljaar mee aan de tekenwedstrijd van Sjors Sportief. Deze wedstrijd is voor de leerlingen van de groepen 1 tot en met 8 van de basisscholen in Sint-Oedenrode. Ook Rooise kinderen, die buiten de gemeente hun onderwijs volgen, mochten meedoen.
Via de website van Sjors Sportief kon er gestemd worden op de meest favoriete tekening. Naast de zwemprijs staat de winnende tekening het hele jaar op de voorkant van de flyers van Sjors Sportief.
Sjors Sportief is het gemeentelijk sportstimuleringsproject ter bevordering van en kennismaken met sport door de Rooise jeugd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant