Afbeelding

4G: Volkel nog steeds niet aan het morsen

Voetbal 175 keer gelezen
BAKEL / MILL - Volkel behaalde een moeizame 1-2 zege binnen bij Bavos en heeft daardoor nog steeds geen puntje gemorst. SES smaakte het genoegen door de beladen derby bij Juliana Mill met 0-1 te winnen. Tijn Cuppen werd de matchwinnaar.

[image=259460]

Volkel heerste in de eerste helft nadrukkelijk bij Bavos dat niets had in te brengen. In Bakel regende het kansen voor de bezoekers maar ondermeer Stijn van Cuijk en Gijs Verkuijlen kregen de bal er niet in. Na ruim een half uur was het toch raak toen de bal bij Ruud Verstegen belandde die vervolgens Luuk van de Elzen wist te vinden voor de 0-1.

[image=259459]

Na de pauze drong Bavos ineens veel feller aan. Een inzet van Sem Sleegers belandde tegen de lat en Volkel kreeg het lastig. De redding kwam toen invaller Rick van Hinthum via een uitval beheerst 0-2 maakte. Toch werd het nog spannend. Nadat Christian Seijkens over de bal heenmaaide was het Rick Jaspers die in tweede instantie Bavos toch op 1-2 bracht. Volkel bleef echter overeind.

[image=259458]

SES wint in Mill
De burenruzie tussen Juliana Mill en het kleine broertje uit Langenboom, SES, wordt altijd druk bezocht. Ook deze keer waren er zo'n 700 fans komen opdagen. Het eerste gevaar kwam van Millse kant. In een rechtstreeks sprintduel met Jaap van de Vorle was Melvin de Klijn duidelijk sterker, maar oog in oog met doelman Rensco van Katwijk mikte hij naast. Een kwartier later viel pas de eerste Langenboomse kans te noteren. Uit een vrije trap van Gijs Bens kopte Martijn van Lith echter de bal net over. Even later de beste kans voor Juliana van de hele middag. Rens van Lanen kwam uit een steekpass vrij voor van Katwijk, die hij omspeelde maar vervolgens wist hij tot grote verbazing de bal naast het lege doel te krijgen. Vlak voor rust was het raak voor SES. Na goed doorzetten van Gijs Bens legde hij panklaar voor Tijn Cuppen: 0-1. Na rust vloog SES uit de startblokken, wat meteen een kans voor Gijs Bens opleverde. Op de achterlijn dolde hij verdediger van de Bungelaar om vervolgens vanuit een moeilijke hoek naast te mikken. Dit bleek echter geen opmaat tot een kansenfestijn. Sterker nog, er ging in de tweede helft zoveel mis bij beide ploegen, dat er geen kansen meer vielen te noteren. Enkele hachelijke momenten in beide strafschopgebieden waren de meest opwindende momenten nog deze middag.

Uitslagen vierde klasse G
- Milsbeek - Milheezer Boys 5-2
- Bavos - Volkel 1-2
- Handel - Olympia'18 2-2
- Juliana Mill - SES 0-1
- Vitesse'08 - Excellent 1-1
- MVC - Hapse Boys 3-5

Stand vierde klasse G
1. Milsbeek 5 -15
2. Volkel 5 -15
3. SES 5 -13
4. Hapse Boys 5 -10
5. Handel 5 -7
6. Vitesse '08 5 -7
7. Milheezer Boys 5 -4
8. Olympia '18 5 -3
9. Excellent 5 -3
10. MVC 5 -3
11. Juliana Mill 5 -2
12. Bavos 5 -2
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant