Afbeelding

Middelaar valt weer in de prijzen

Opmerkelijk 113 keer gelezen
MIDDELAAR - Er ligt voor inwoners van Middelaar een slordige 3,2 miljoen euro in het verschiet. Voor de tweede keer in korte tijd valt de Miljoenenprijs in de Postcode Loterij in het Maasdorp. Deelnemers die meespelen met de postcode 6587 maken kans op een flinke geldprijs in de lucratieve loterij. De spanning wordt opgevoerd tot vrijdagavond. Dan wordt op de parkeerplaats op de hoek van de Witteweg en de Elzenstraat in Middelaar de volledig winnende postcode bekendgemaakt.

De wijkwinnaars uit Middelaar horen vrijdagavond welk bedrag zij per lot met het maximaal aantal Kanjerpunten ontvangen. Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, maakt dit bekend tijdens een uitreiking in de wijk waar Wolter Kroes komt optreden. De uitreiking vindt plaats op de parkeerplaats aan de Witteweg/Elzenstraat in Middelaar en duurt van 19.00 tot 20.00 uur. Het terrein gaat om 18.30 uur open.

[image=255358]

Het is voor de tweede keer in vier weken feest in Middelaar. Op 5 september verraste Gaston Starreveld deelnemers in de Arnold van Heumenstraat in Middelaar met de PostcodeStraatprijs, toen wonnen drie deelnemers samen ruim 137.000 euro.
Vrijdagavond wordt bekend in welke wijk en straat de grootste geldprijzen ditmaal gaan vallen. De miljoenenprijs bestaat uit een wijkprijs en een postcodeprijs. Deelnemers waarvan de postcode begint met 6587 winnen met elkaar 1,6 miljoen euro. De andere 1,6 miljoen euro wordt verdeeld onder de deelnemers van één specifieke postcode (6587 én letters) binnen deze wijk.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant