Afbeelding

Loonse pompoenen in het Greenpark

Opmerkelijk 110 keer gelezen
OVERLOON / VENLO - Regio Venlo is heel 2013 Hoofdstad van de Smaak. Het hele jaar staat de regio in het teken van regionale streekproducten en gezonde voeding. Komend weekend staan diverse activiteiten gepland op het Greenpark (voormalig Floriade terrein). Centraal staan de vele tientallen smaakactiviteiten.

Toon Hendriks uit Overloon is met zijn eetbare pompoenen ook aanwezig bij dit evenement. “We laten veel diverse soorten eetbare pompoenen zien, zoals de Buttercup Golden Hubbard en velen meer.” Maar ook andere pompoenen en kalebassen zijn te zien in de diverse paalwoningen van het voormalige Indonesië paviljoen.

[image=258983]

Het Paviljoen vormt het decor van een mooie en uitgebreide pompoenencollectie. Van hele grote wedstrijd pompoenen, (Altantic Grand) tot hele kleintjes voor de sier (baby doo, eikalebas). Maar ook laat Toon Hendriks de rest van zijn uitgebreide collectie zien waaronder de mooie Assepoester pompoenen, Halloween pompoenen, fles- en slangkalebassen en nog veel meer.
Het Pompoenenpaviljoen is te vinden vlakbij het groene openluchttheater. Door het hele park zijn diverse activiteiten en muziek. Toon Hendriks “Een Heerlijk dagje uit in een nog steeds prachtig uitziend Floriade park.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant