2H: Zevenklapper voor Volharding

Voetbal 43 keer gelezen
VIERLINGSBEEK – Volharding heeft de vieze nasmaak van het onnodige verlies bij IVO van vorige week weggespoeld met een overtuigende overwinning op eigen veld tegen EVVC, dat met een 7-1 nederlaag terug naar Vinkel werd gestuurd.

[image=256325]

De thuisploeg begon uitstekend. Al na een dik half uur stond het 3-0 voor Volharding. Bram Jacobs en Mark Blenckers – in een tijdsbestek van twee minuten – en Tim Brouwer maakten de drie vol voor ‘Beek. In de tweede helft ging Volharding vrolijk door. Nadat de thuisploeg al aardig wat kansen had gemist, scoorde Kevin Reijners de vierde. Hij nam tevens de 7-0 voor zijn rekening. Marco Daniels en Marvin Chirinho scoorden tussendoor. Pas toen de zevenklapper voor de formatie van coach Henk Evers compleet was, mocht EVVC nog tegenscoren. Met zes punten uit drie duels meldt Volharding zich in de subtop van de tweede klasse H.