Afbeelding

Discussieavond 'Zorg en Leefbaarheid' in Mill

Gezondheid 71 keer gelezen
MILL - De politieke partij Algemeen Belang’90 (AB’90) houdt op dinsdagavond 1 oktober een openbare discussieavond in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Thema’s van de forumavond zijn zorg en leefbaarheid.

AB’90 wil met alle organisaties praten en discussiëren over mogelijkheden en onmogelijkheden rond zorg en welzijn in de gemeente Mill en Sint Hubert. De laatste tijd hebben al heel wat organisaties contact gezocht met het bestuur en de fractie van Algemeen Belang’90. “Maar we willen graag al deze organisaties bij elkaar aan tafel krijgen,” vertelt fractievoorzitter Erik Rietveld. “Uiteraard praten we ook graag individueel met deze organisaties, maar we denken dat het goed is om ook elkaars ideeën, standpunten en problemen te horen. Zo is het wellicht mogelijk om ook samen tot oplossingen te komen.”

[image=256710]

Ervaringen delen
Rietveld geeft aan dat er vanuit AB’90 ook vragen zijn aan de diverse organisaties. “We horen graag waar zij zich zorgen over maken, waar zien zij kansen voor verbetering en hoe pakken we samen de kanteling in zorg en welzijn aan, die vanuit Den Haag richting de gemeente geschoven wordt.” Allemaal zaken die volgens AB’90 alleen gezamenlijk kunnen worden opgevangen, aangepakt en uitgevoerd.

Aanmelden
Alle organisaties die iets op het gebied van zorg, welzijn of leefbaarheid doen, zijn van harte welkom. Ook graag aanwezig zijn bij de discussieavond? Neem dan voor 27 september contact op met het secretariaat van Algemeen Belang ’90 per e-mail: . Of telefonisch: bellen kan met Mayke Selten v.d. Elzen via tel. 06–11051778.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant