Afbeelding

Oplevering appartementen in Celesta

Wonen 1.210 keer gelezen
GRAVE – Mooiland levert de eerste woningen op van de 81 sociale huurappartementen in het plan Weijerstaete, gebouw Celesta, in Boxmeer. Eind mei zijn de kooppenthouses overgedragen aan de nieuwe bewoners.

De huurders van Mooiland, die tijdelijk hebben gewoond in het nieuwe zorgcentrum van Pantein dat in 2011 werd geopend, ontvangen als eerste de sleutels van hun nieuwe appartement. Het appartementengebouw draagt de naam Celesta en ligt naast het zorgcentrum. De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden. Zo is het voor de bewoners van het gebouw Celesta mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten die het zorgcentrum biedt. In juli verhuizen de mensen uit de bungalows op het Weijerstaete-terrein naar Celesta.
Van de twaalf luxe appartementen op de bovenste verdieping van het gebouw zijn nog enkele penthouses te koop. Meer informatie daarover: www.weijerstaete.nl

[image=249167]

Het goede leven
Weijerstaete is een omgeving waar het goed wonen en leven is. Met voorzieningen in de buurt en het prachtige Weijerpark als achtertuin. Senioren kunnen hier tot op hoge leeftijd blijven wonen, ook als de behoefte aan zorg intensiever wordt. Gelegen in het hart van Boxmeer met het woonzorgcentrum als middelpunt. Weijerstaete heeft alles in huis voor het goede leven. Het project is een aanwinst voor senioren en andere buurtbewoners. Mooiland en Zorgcentra Pantein werken intensief samen om Weijerstaete verder te realiseren.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant