Afbeelding

Geslaagde werelrecordpoging watertrappelen

Opmerkelijk 51 keer gelezen
BOXMEER/GENNEP/BERGEN - Afgelopen zaterdag hebben 35 zwembaden van Optisport samen een succesvolle aanval op het wereldrecord watertrappelen gedaan. Maar liefst 1276 deelnemers hebben tegelijkertijd tien minuten lang gewatertrappeld. Daarmee werd het record van vorig jaar (1.231 deelnemers) verbroken.

[image=248846]

In zwembad 't Hoogkoor Boxmeer deden 28 dappere watertrappelaars mee!. De opening werd verricht door wethouder Erik Ronnes.
Tussen 10 en 11 uur was de toegang in de Optisport-zwembaden gratis voor deelnemers en publiek. Na uitleg van de spelregels klonk om 11.15 uur het officiële startschot voor de recordpoging van 10 minuten watertrappelen. Badmeesters en toezichthouders en veelal ook de plaatselijke duikclub zorgden voor een veilig verloop van het watertrappel evenement.
Na afloop van de recordpoging kon er worden gejuicht toen het totaal aantal van 1276 deelnemers in alle zwembaden bekend werd gemaakt. Iedereen kon daarna gratis blijven zwemmen en zo werd het een gezellige en drukke zaterdag in de Optisport zwembaden. Behalve in Boxmeer deden ook de zwembaden in Gennep en Bergen mee aan de recordpoging.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant