Afbeelding

Kunstencentrum Jerusalem start in Boxmeer

Kunst en cultuur 115 keer gelezen
BOXMEER - Vanaf het nieuwe seizoen, dat start in september, gaat Kunstencentrum Jerusalem muziek-, dans- en theaterlessen verzorgen in De Weijer in Boxmeer.

[image=248178]

Kunstencentrum Jerusalem is een gecertificeerde instelling voor kunsteducatie, gevestigd in Venray met een dependance in Horst aan de Maas. Kunstencentrum Jerusalem verzorgt cursussen, workshops, projecten, opleidingen op de terreinen Beeldende Kunst, Dans, Digitale Fotografie, Muziek en Theater/Musical. Voor alle leeftijden, voor amateurverenigingen, voor primair en voortgezet onderwijs, voor buitenschoolse opvang.

Boxmeer
Kunstencentrum Jerusalem wil ook in Boxmeer starten met het aanbieden van enkele goede cursussen. De Weijer is hiervoor een perfecte locatie. Het is een centrum waar zeer veel activiteiten plaatsvinden voor jong en oud, het beschikt over een theater, waar de bibliotheek is gehuisvest, aangrenzend een school en kinderopvang en vooral: een centrale ontmoetingsplaats in de samenleving van Boxmeer. Kunstencentrum Jerusalem zal in september 2013 starten met korte cursussen kleuterdans, dans voor kinderen, klassiek ballet, zang, drums, gitaar, toetsen en theater voor kinderen.

Wervingscampagne
Binnenkort start een wervingscampagne op de basisscholen in de gemeente Boxmeer. Er komen Open Dagen, "Rondje De Weijer", op zondag 23 juni en 30 juni 2013. Dan kunnen kinderen gratis kennismaken met de muziekinstrumenten en/of lessen. Op zondag 23 juni is van 13.00 tot 15.00 uur een Muziek-workshop plaatsvinden en op zondag 30 juni van 11.00-12.15 uur zal er een Dans/Theater workshop plaatsvinden. Alle kinderen, broertjes en zusjes en natuurlijk alle ouders zijn dan van harte welkom.

Cursusaanbod
Vanaf heden kun je het cursusaanbod voor Boxmeer op de website van KCJ vinden. Op de website www.kunstencentrumjerusalem.nl is meer informatie te vinden over de nieuwe cursussen in De Weijer in Boxmeer en is het mogelijk om in te schrijven voor de nieuwe cursussen voor het aankomende seizoen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant