Afbeelding

Tiger 4 Life taekwon-do voor kids

Sport 64 keer gelezen
BOXMEER - Mariska Janssen, draagster van de zwarte band (tweede Dan) in de zelfverdedigingsport Taekwon-Do, gaat haar jarenlange ervaring in het nationale en internationale wedstrijdcircuit overdragen aan de volgende generatie!

De Beugense volgde de unieke opleiding, Total Kids Defence Tigers (TKD Tigers), om les te mogen geven aan kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Kinderen in deze belangrijke ontwikkelingsleeftijd kunnen positief beïnvloed worden door het tiger programma. Bij TKD Tigers worden de kinderen meegenomen in de belevingswereld van Timmy en Tina de Tijger. Al spelend leren ze op een pedagogisch verantwoorde manier levensvaardigheden over pesten, vreemdelingen, samenwerken, leidinggeven, gezonde voeding, fitness, brand-, water- en verkeersveiligheid. Ze leren ook vaardigheden voor een goede levensinstelling zoals beleefdheid, eerlijkheid, integriteit, zelfbeheersing, discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. “

[image=201253]

Kennismaken
Ik wil deze nieuwe sport toegankelijk maken voor alle kinderen van Boxmeer en omstreken. Om het zo laagdrempelig mogelijk te houden, organiseer ik een gratis kennismakingscursus van vier lessen, deze kan op ieder moment gestart worden” aldus trainer Mariska. De cursus is op zaterdag van 10.00 tot 10.50 uur en start op zaterdag 7 januari in de gymzaal bij de Weijerhof in Boxmeer. Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken. Er is plek voor tien deelnemers. Voor meer informatie of om je aan te melden kijk je op de website www.tigers4life.nl of stuur een e-mail naar info.tigers4life@gmail.com.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant