Afbeelding

Excellent en Van Otterdijk gaan zesde seizoen in

Voetbal 49 keer gelezen
OPLOO - Voetbalvereniging Excellent heeft het contract met oefenmeester Jos van Otterdijk opnieuw met één seizoen verlengd. De samenwerking gaat komende zomer het zesde jaar in. Ook het contract van damescoach Jos Bexkens is door de Oploose club met één seizoen verlengd.

[image=28076]

Jos van Otterdijk heeft het naar de zin bij Excellent: "Ik heb een doelstelling en dat is met Excellent naar de vierde klasse. Maar ik wil ook dat we daar dan ook echt iets te zoeken hebben. Elk seizoen komen we dichter bij deze doelstelling. De selectie wordt steeds breder en de spelers ontwikkelen zich nog steeds." Op dit moment bezet Excellent de eerste plaats in de vijfde klasse G. Het heeft twee punten meer dan naaste belager Stormvogels ’28 en liefst negen meer dan nummer drie Constantia. Hiermee wordt voldaan aan de doelstelling die het bestuur vooraf had gesteld: meedoen in de top van de vijfde klasse.

Continuïteit
De Helmonder is de langst zittende oefenmeester in de regio. Dit duidt op een goed werkklimaat en een volwassen spelersgroep. Van Otterdijk: "Het is erg plezierig werken hier. Het is er gezellig, we hebben veel supporters, de jeugdafdeling is gewoon goed en de doorstroming van de jeugd naar de senioren verloopt ook goed. Volgend jaar wordt mijn zesde seizoen. Ik zal daarom mijn oefenstof net als destijds bij Venhorst moeten veranderen; daar ben ik nu al mee begonnen." Vanaf december heeft hij ook Excellent A1 onder zijn hoede als coach. Op die manier wordt verder inhoud gegeven aan het proces van de overstap van jeugdspelers naar de senioren.

Dames
Naast het contract van Jos van Otterdijk heeft Excellent ook het contract met Jos Bexkens, trainer van de dames, met een jaar verlengd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant