Afbeelding

Rabobank beloont innovatieve ondernemers

Zakelijk 45 keer gelezen
BOXMEER – Op de valreep van 2011 heeft Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen vier bedrijven beloond voor hun innovatieve, vernieuwende ideeën.

[image=201334]

JAKOM shafts & rollers, Vloet Ontwikkeling, Doczero V.O.F. en Hoeve De Hulsdonk mochten ieder enkele duizenden euro’s in ontvangst nemen. Verdeeld over twee rondes dit jaar, beloonde Rabobank de diverse ondernemers met in totaal 40.000 euro. Naast het geldbedrag waren de ondernemers vooral verguld met de waardering die ze kregen voor hun inspanningen.

[image=201335]

Innovators
De gelauwerde ondernemers hebben ieder op hun manier innovatie toegepast binnen hun bedrijf. Zo ontwikkelde Vloet Ontwikkeling een product dat in paardentrailers gebruikt kan worden om op een eenvoudige manier het paard alleen uit de trailer te laten stappen. Doczero werd beloond voor de ontwikkeling van een app preventief de gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. Hoeve 'De Hulsdonk' gaat een nieuw concept zeugenstal realiseren waarbij onder andere extra aandacht wordt geschonken aan dierenwelzijn en mestverwerking. Tenslotte ontwikkelde JAKOM shafts & rollers een nieuw bewerkingsproces voor de metaalindustrie. Stuk voor stuk innovatieve ideeën die laten zien dat het innovatievermogen in de regio zich positief ontwikkeld.

[image=201336]

Aanmelden
Met het Fonds Vernieuwend Ondernemen ondersteunt Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen vanuit haar WinstUitkeringsFonds ondernemers die vernieuwende, innovatieve ideeën hebben met een financiële bijdrage voor de realisatie van hun plannen. Uiteindelijk dient dit bij te dragen aan het innovatievermogen in de regio. Ondernemers die in aanmerking willen komen voor een bijdrage uit het Fonds Vernieuwend Ondernemen, kunnen zich melden bij Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Op de website www.rabobank.nl/lvcm zijn de voorwaarden te bekijken.

[image=201337]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant