Afbeelding

SL!M aan de slag met Milsbeekse DOP

Algemeen 37 keer gelezen
MILSBEEK - Nadat het dorpsontwikkelingsplan Milsbeek in 2011 ontwikkeld en in december aan het Gennepse college is aangeboden, is het zaak de plannen om te zetten in werkelijke veranderingen in de woonomgeving in het dorp. De eerste stap daarvoor wordt wordt dinsdag 17 januari gezet in een bijeenkomst in het clubhuis van SV Milsbeek.

[image=201423]

Aan de hand van de vijf thema’s uit het DOP , jeugd, voozieningen, sociaal klimaat, wonen en economie zullen er nu werkgroepen moeten worden gevormd om een aantal van de gedefinieerde plannen uit te werken en tot realisatie te brengen. Iedereen die mee wil werken om deze plannen tot uitvoering te brengen is welkom op deze bijeenkomst. Er wordt in groepjes besproken welke personen een onderwerp uit het dorpsontwikkleingsplan gaan uitwerken.
In dit verband wordt ook verwezen naar de website van SLIM (Samen Leven In Milsbeek), www.milsbeek-slim.nl. Vooraf opgeven kan natuurlijk ook via de email van deze website. De bijeenkomst in het clubhuis van SV Milsbeek aan de Zwarteweg begint om 20.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant