Afbeelding

Boerenbruidspaar Maskotters onthuld

Carnaval 80 keer gelezen
OTTERSUM – Weken hielden ze hun voorgenomen huwelijk geheim voor de buitenwacht maar tijdens het weer gezellige Alde Wievebal werd het Maskotters boerenbruidspaar Karin (van Wezel-Swaen) en John (Bindels) een het grote publiek voorgesteld. Op carnavalsdinsdag 21 februari wordt het paar in de onecht verbonden tijdens de boerenbruiloft in het Maskottersrijk.

[image=201458]

Het aanstaande geluk werd als laatste paar onthuld uit de tientallen (onherkenbaar) verklede bezoekers van het Alde Wievebal in zaal de Pub.
Het boerenbruidspaar Karin en John geeft blijk van het feit dat carnaval verbroedert. De bruid is lid van de carnavalsgroep FCK Stillus, haar aanstaande wederhelft komt uit de bevriende groep carnavallisten van VC Moj Nie. De getuigen van bruidegom John zijn Marcel Weijers en Sandra Bindels-Janssen. Bruid Karin wordt ter zijde gestaan door Mirjam Schouten-Voots en Jan van den IJssel.
Ook nam het Maskotttersrijk afscheid van Prins Frank d’n Urste. Na een afscheidspeech en de overbekende kraaienmars trad hij weer toe tot de raad van elf van De Maskotters. Prinses Daphne werd opgenomen in de rijen van boeren en boerinnen in het Maskottersrijk.
Meer informatie op http://www.maskotters.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant