Afbeelding

KeraNiek coacht creatief

Zakelijk 75 keer gelezen
OIJEN – Met creatieve workshops coacht Nicole Kranenburg in haar atelier in Oijen medewerkers van bedrijven. Haar KeraNiek is een uniek en veelzijdig bedrijf waar de focus ligt op teamactiviteiten en teambuilding. “Mensen uiten hun gevoelens eerder en beter al werkend met de handjes in de klei of met penseel in de hand”, aldus Kranenburg.

[image=201635]

In 2005 begon Kranenburg met haar atelier en het verkopen van haar keramische werken. In de loop van dat jaar kreeg de creatieveling steeds meer vraag naar het geven van workshops. Ze startte met het geven van workshops en inmiddels staan er mooie plannen in het verschiet. “We willen de workshops uitbreiden tot meerdaagse activiteiten. Hoewel de gemeente enthousiast heeft gereageerd, zit het project voorlopig in de wachtkamer omdat er nog geen uitsluitsel is over het bestemmingsplan aan de dijk in Oijen.” Toch zijn er op dit moment genoeg activiteiten waar Kranenburg zich wel volledig in kan storten.

Teambuilding
“Afgelopen zomer gaf ik mijn baan op als jobcoach/finder bij de IBN om me volledig te richten op KeraNiek. Ik neem de ervaring vanuit mijn coachingsrol mee naar mijn atelier.” Tijdens teambuilding zet ze mensen creatief aan het werk: ‘met handjes in de klei' en glazuren. “Het is goed om mensen even uit hun vaste dagelijkse rituelen te halen. ‘Coaching en Creativiteit’ is een workshop met een missie. Deelnemers krijgen de kans om in een informele omgeving na te denken, te praten, te creëren en inzicht te krijgen in zichzelf. Ook workshops op locaties bij bedrijven is een mogelijkheid. Tijdens jubileumfeestjes, recepties of andere gelegenheden kunnen mensen bijvoorbeeld tegelwijsheden maken.” Sinds kort organiseert KeraNiek ook workshops met een culinair einde. “Bedrijven hebben bij ons de mogelijkheid om volledig verzorgd te eten in huiselijke sferen in onze nieuwe ruime keuken. De keuken kan ook ingezet voor andere diensten zoals vergaderingen.” In overleg kunnen bedrijven workshops een eigen invulling geven. Kijk op www.Keraniek.nl voor meer informatie over creatieve workshops en coachingsactiviteiten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant