Lezing over de Maasheggen

  •   keer gelezen
LEDEACKER – Wie kan er meer over de Maasheggen vertellen dan Marius Grutters? Niemand toch…, want de natuurmens uit Vierlingsbeek is de schrijver van het standaardwerk dat vorig jaar werd uitgebracht.

[image=201804]

Marius Grutters is door de regioafdeling van Groei & Bloei uitgenodigd om op donderdag 19 januari in Ledeacker een lezing met veel beelden te verzorgen over zijn kennisgebied.
Het boek ‘De Maasheggen’ van gastspreker Marius Grutters, dat op de lezingavond verkrijgbaar is, vormt de kern van de lezing. De rijke geschiedenis van het Maasheggengebied komt aan bod. Daarnaast is er natuurlijk veel aandacht voor de flora, onder andere in de Oeffelter Meent en de Vortumse en Groeningse Bergjes. De heggenstruiken, struweelvogels en kleine zoogdieren, het rijk van kikkers, padden en salamanders, dit passeert alleman de revue.
Op 19 januari spreekt Marius Grutters in Oele Ton’s Feesterij, Dorpsstraat 2 in Ledeacker. De lezing begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt 2,50 euro (leden gratis). Voor vragen bel Maria van Elst: (0485) 31 59 37.
Meer berichten