Afbeelding

Online kaartverkoop Kuukse elfkroegetocht

Carnaval 53 keer gelezen
CUIJK - Wil je zeker zijn van je toegangsbewijs voor de 27ste Kuukse elfkroegetocht? En wil je dat ook nog eens vanuit je luie stoel regelen? Dat kan allemaal vanaf vrijdag 20 januari. Dan wordt de nieuwe website van de Kuukse elfkroegetocht gelanceerd. Op www.elfkroegetocht.nl (en via facebook), kun je vanaf dan online je entreeticket kopen. Met zo’n e-ticket in de hand (zelf uitprinten!) ben jij er dan bij op carnavalsdinsdag 21 februari!

[image=201975]

De Commissie Kuukse elfkroegetocht heeft voor online verkoop van tickets gekozen omdat het - zeker als je buiten Cuijk woont - ontzettend makkelijk is. Ook helpt de e-ticketing bij de beheersbaarheid van de grote stroom kroegetochtlopers die carnavalsdinsdag weer naar Cuijk komen, en komt het de veiligheid ten goede. De prijs van een ticket is 7,50 euro, een prijsverhoging die de Commissie onder andere heeft moeten doorvoeren vanwege opnieuw verbeterd entertainment en gestegen schoonmaak- en legekosten. Net als andere jaren stopt de Commissie al het geld dat overblijft terug in het evenement.

Stempelkaart
Wie nog geen internetverbinding heeft of zoals de afgelopen jaren aan de bar een stempelkaart wil kopen: geen paniek! Voor de thuislopers blijft de stempelkaart heilig. Vanaf vrijdag 20 januari zijn er in de deelnemende kroegen in Cuijk een beperkt aantal stempelkaarten te koop, tegen dezelfde prijs als een e-ticket (7,50 euro). Natuurlijk kun je ook op de dag zelf bij een van de drie ingangen nog een kaart kopen, al zijn ze dan wel duurder (9 euro).

Social Media
Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste kroegetochtnieuws, e-ticketing en deze week al tipjes van de sluier krijgen over het nieuwe thema? Hou dan http://www.elfkroegetocht.nl in de gaten, volg de kroegetocht op Twitter (twitter.com/elfkroegetocht of via #kek12) of ‘Like’ de kroegetocht op Facebook.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant