Afbeelding

NES: revolutionaire methode

Zakelijk 46 keer gelezen
BOXMEER - Niet alleen aan symptoonbestrijding doen maar naar de oorzaak kijken en zo het probleem bij de kern aanpakken.

[image=201985]

Dat is in het kort waar NES Health voor staat. Lianne Hermers van Kracht van Bewustzijn in Boxmeer werkt als een van de eersten in Nederland met deze revolutionaire methode waarbij niet alleen inzicht wordt verkregen in iemand gezondheid, maar deze ook wordt verbeterd. Met een speciale scan worden verstoringen in het lichaamsveld opgespoord, gecorrigeerd en het zelfherstellend vermogen verbeterd. “Het bijzondere aan deze methode is dat er gewerkt wordt vanuit de wetenschap en niet alleen vanuit de psycholgie zoals veel coaches doen”, zegt Lianne, die na haar studie biologie een speciale interesse ontwikkelde voor de epigenetica, de wetenschap waarbij omgevingsfactoren een grote rol spelen. “Mensen kun je het beste helpen door de oorzaken aan te pakken. Dat is wat de NES-scan doet: vaststellen waar het lichaamsveld blokkeert en laten zien door welke verstoringen het lichaam minder goed functioneert. Er is niet wazigs aan”, lacht Lianne, “alles is uit te leggen.” De behandelend therapeut leest de scan vervolgens en geeft uitleg over de resultaten.

Angst
“Deze vorm van therapie is zowel voor volwassenen als kinderen geschikt”, zegt Lianne. Ook de gezondheidsklachten zijn van zeer diverse aard. “Een man met een nieuwe heup had veel last van bijverschijnselen, uit de NES-scan bleek dat de oorzaak hiervan angst was. Daarop heb ik een behandelplan samengesteld met als gevolg dat de pijn veel minder werd. Of de 17-jarige jongen die na een zwaar ongeval met zijn brommer opvallend snel herstelde door de NES-behandeling. Voor meer info: www.krachtvanbewustzijn.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant