Copa del Agatha zoekt goed doel

  •   keer gelezen
SINT AGATHA - Het internationale A-juniorentoernooi Copa del Agatha beleeft 11 en 12 augustus alweer zijn vierde editie. In het verleden werden tijdens het toernooi de stichting IBISS, stichting ALS Cuijk en Mobilae Maluku in de gelegenheid gesteld geld op te halen voor hun goede doel. Dit jaar gaat de Copa del Agatha op zoek naar een goed doel dat drie opeenvolgende jaren de kans krijgt om geld in te zamelen en naamsbekendheid te genereren in het Land van Cuijk.

[image=188323]

De inschrijving staat open voor scholen, stichtingen, instellingen en verenigingen. De insteek mag zowel lokaal als landelijk zijn en het goede doel hoeft niet perse sport gerelateerd te zijn. Het uiteindelijk gekozen goede doel krijgt de mogelijkheid om tijdens de Copa del Agatha geld in te zamelen onder de circa 1.500 bezoekers die het toernooi doorgaans over twee dagen trekt.

Aandacht
Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid om in de aanloop naar en gedurende het toernooi bezoekers te informeren over hun plannen en uit te leggen wat met het geld wordt gedaan. Hiervoor krijgt het goede doel een eigen (informatie)stand op het sportpark in Sint Agatha. Tevens wordt het goede doel meegenomen in alle PR-activiteiten die de Copa del Agatha ontplooit. Hierbij moet gedacht worden aan de toernooikrant die regionaal wordt verspreid, toernooiposters, de website, Twitter en Facebook.

Motivatie
In tegenstelling tot in voorgaande jaren gaat de organisatie voor een duurzame samenwerking die loopt tot en met de toernooi-editie van 2014. Verenigingen, instellingen en stichtingen die geïnteresseerd zijn in deze extra mogelijkheid om geld in te zamelen en de naamsbekendheid te vergroten, kunnen een (korte) motivatie sturen naar e-mail: . Insturen kan tot en met dinsdag 28 februari. Meer info: www.copadelagatha.nl.
Meer berichten