Fitland en IBN ondertekenen schoonmaak- en bedrijfsfitnesscontract

  •   keer gelezen
MILL - Maarten van Kempen, algemeen directeur Fitland, en Ed de Leeuw, algemeen directeur IBN, hebben op vrijdag 20 januari in Mill een schoonmaakcontract ondertekend voor een groot aantal Fitland vestigingen. De inschakeling van IBN Facilitair voor deze dienst is voor Fitland een manier om te laten zien dat zij maatschappelijk betrokken onderneemt.

Fitland en IBN Facilitair gaan samen een contract aan voor de schoonmaakdienstverlening voor een groot aantal Fitland vestigingen. IBN verzorgt op dit moment al bij een aantal vestigingen naar volle tevredenheid de schoonmaak. Dit contract wordt uitgebreid naar de helft van de Fitland vestigingen, hoofdzakelijk in Brabant en Limburg. Maarten van Kempen: “Wij werken al op meerdere fronten samen met IBN. Deze organisatie heeft als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk te brengen. De inzet van de betrokken en deskundige medewerkers van IBN levert een bijdrage aan het maatschappelijk betrokken ondernemen van Fitland.”

Bedrijfsfitness
IBN heeft besloten om het bedrijfsfitness-contract bij Fitland, waardoor medewerkers tegen een gereduceerd kunnen sporten, te verlengen. Om gezond leven te stimuleren is het voor alle medewerkers mogelijk om een fitnessabonnement af te sluiten. Daarnaast worden er ieder jaar, in samenwerking met Fitland, verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. “Binnen IBN proberen wij onze medewerkers zoveel mogelijk aan te zetten tot beweging”, vertelt Ed de Leeuw. “Momenteel sporten zo’n 300 medewerkers van IBN bij Fitland. Maar we starten binnenkort met een interne campagne om nog meer mensen over de streep te trekken om meer te gaan sporten en bewegen.”
Meer berichten