JVC Cuijk: regelmatige zege op UNA

Voetbal 52 keer gelezen
CUIJK – JVC won zonder veel moeite van het Zeelstse UNA. De elf van Bas Gösgens kregen maar zelden de handen op elkaar op de Groenendijkse Kampen. JVC was beter en kwam via Assouiki op 1-0. Na rust bepaalden Meeuwsen (penalty) en aanvoerder Dennis Schouten de dik verdiende 3-0 eindstrand. Beste man van het veld was JVC-doelman Bart Tinus. Hij bewees het ongelijk van Hans Kraay jr. met soms fabuleus keeperswerk. Tinus werd later ook uitgeroep als ‘Man van de wedstrijd’

[image=202207]

Bij UNA maakte Tim Strijbosch zijn rentree nadat hij terugkeerde van een Belgisch avontuur. Het werd niet zijn gelukkigste wedstrijd. De Eindhovenaar kreeg weinig bruikbare ballen en miste bovendien bij een 2-0 stand een strafschop voor zijn team. Een strafschop die hij zag gestopt door Bart Tinus. De Bosschenaar keepte een fantastische wedstrijd. Bij het omroepen dat hij ‘Man van de wedstrijd’ was geworden stak trainer Jan van Deinsen zijn vuist in de lucht. ‘Fantastisch gedaan’, waren zijn woorden.

[image=202216]

Bas Kneepkens
JVC Cuijk en UNA tastten elkaar het eerste kwartier af. Al claimden de gasten een pingel bij het onderuit halen van Brian Boogers. Onvoldoende voor een strafschop, in de optiek van scheidsrechter Max Kok, die geheel de wedstrijd alleen maar rust uitstraalde. Bas Gösgens moest in de 21e minuut al wisselen. Bas Kneepkens moest eraf met een hamstringblessure. De vervanging kwam met Erwin Isbouts. JVC kwam vijf minuten voor rust op voorsprong. In de ontstane scrimmage na een hoekschop, was Abdes Assouiki het slimst en schoof de bal achter Rick van den Oever: 1-0.

[image=202215]

Snoeihard
Van Deinsen liet zijn team ongewijzigd na rust. Al na tien minuten viel in feite de beslissing. Colin van Mourik werd in zijn ren richting het Eindhovense doel gestuit. In de optiek van Max Kok niet volgens de regels en verdween de bal, ondanks vele protesten, op elf meter van Rick van den Oever. Wesley Meeuwsen schoot de bal snoeihard boven in het dak: 2-0. Niet lang hierna moest Meeuwsen zich geblesseerd laten vervangen. Derman Cansizlar was zijn vervanger. Diezelfde Cansizlar deed voorbereidend werk bij het laatste doelpunt. Colin van Mourik plaatste in de slotseconden de bal op het hoofd van aanvoerder Dennis Schouten die de dik verdiende 3-0 eindstand bepaalde.

JVC: Bart Tinus, Rik van Griensven, Matthias van Zanten, Randy Hofmeijer, Rob van Raaij, Wesley Meeuwsen, Dennis Schouten, Rob Zegers, Abdes Assouiki, Colin van Mourik, Nick Paymans

UNA: Rick van den Oever, Frank Kuppens, Randy van Heijnsbergen, Bas Kneepkens, Laudir Curiël, Jeroen Stottelaar, Niek van Boekel, Mark van Boekel, Eelco Horsten, Brian Boogers, Tim Strijbosch

[image=202214][image=202213][image=202212][image=202211][image=202209][image=202208][image=202207][image=202206][image=202210]