Afbeelding

Traktatie voor deelnemers Millse optocht

Carnaval 27 keer gelezen
MILL - De kasteleins van Grandcafé Het Centrum en Café-zalen Royal in Mill gaan alle groepen die deelnemen aan de Millse carnavalsoptocht bezoeken. Ze komen niet met lege handen maar brengen een kratje bier, een flesje wijn en consumptiebonnen mee. Die consumptiebonnen zijn geldig tijdens het gezamenlijk openingsbal op zaterdag 18 februari. De organisatie hiervan is in handen van Royal, ’t Centrum en Stichting Carnaval Mill.

[image=89592]

"We willen graag het deelnemen aan de optocht stimuleren", vertelt Broer van Thiel van café Royal in Mill. "Daarom bedachten we enkele jaren geleden om alle Millse bouwers van wagens en Millse groepen die deelnemen aan de carnavalsoptocht een leuke attentie te brengen." Binnenkort gaan Broer en Jack Rooijakkers van grandcafé het Centrum daarvoor op pad. Jack: "We nemen een kratje bier voor ze mee, een flesje wijn en wat consumptiebonnen voor het grote openingsbal wat we op zaterdagavond tijdens carnaval gezamenlijk in café Royal organiseren."

Openingsbal
Het gezamenlijke grootse openingsbal op zaterdagavond 18 februari organiseren de genoemde kasteleins dit jaar samen met Stichting Carnaval Mill voor de derde keer. "De vorgaande twee jaren was dit ook al een groot succes en dit jaar verwachten we nog meer feestneuzen", zegt Jack. "Na de sleuteloverdracht barst het feest om 21.30 uur los in Royal en iedereen is daarbij van harte welkom." De muziek is deze avond in handen van feest DJ Resound. Tijdens het grootse gezamenlijke openingsbal is er tevens een prijs te winnen door de leukst verklede groep die avond. "Het belooft een leuke avond te worden en toegang is natuurlijk gratis." Meer informatie over (aanmelding voor) de carnavalsoptocht in Mill is te vinden op: www.germelaand.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant