Afbeelding

Prins Dirk I heerser van 'Zelfkant uut Hops'

Carnaval 34 keer gelezen
HAPS - In een tot de nok toe gevulde Kiepekôj 'De Posthoorn' in Haps is afgelopen week Prins Dirk d’n Urste tevoorschijn gekomen als de nieuwe heerser over ’t Hopse Zelfkantrijk. Prins Dirk heet in het dagelijkse leven: Dirk Hendriks.

[image=203040]

In het voorprogramma van het Prinsenbal werden twee dansen gepresenteerd door de succesvolle 'Zelfkanthennekes' en het 'Hops Praotje'. Dat was doorspekt met de nodige humor en hilariteiten uit het dorp en werd gebracht door Hans Tak en Jeroen Goossens. In de pauze werd het toneel omgebouwd waarbij de Hopse variant van the voice ten tonele werd gebracht.
Toen vervolgens het licht uitviel en er alleen nog maar felle bliksemschichten en luide donderslagen te zien en te horen waren werd het duidelijk voor de bomvolle Kiepekôj dat de nieuwe heerser van de Zelfkant in de startblokken zat. Onder luid applaus presenteerde Dirk zich voor de Hapse Hanen en Hennen als de nieuwe Prins uut Hops. Ook de onthulling van de nieuwe pages Nina en Britt werd eveneens met luid applaus ontvangen.
Alle hanen, hennen, ander gevogelte, bekenden, kennissen die Prins Dirk, Prinses Aimeé, pages Nina en Britt, willen komen feliciteren zijn welkom op de Prinsereceptie op zondag 12 februari vanaf 11.11 uur in zaal “De Posthoorn” te Haps.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant