Afbeelding

Actie Fietsdijkers voor Alpe d'HuZes

Algemeen 22 keer gelezen
BOXMEER - Hoewel De Fietsdijkers pas op 7 juni (zes keer) per fiets de Franse Alpenreus Alpe d’Huez gaan beklimmen in het kader van Alpe d’HuZes, zijn de heren en dames van het wielergezelschap al drukdoende met de proloog van dit evenement. “In maart houden wij in samenwerking met All4fit een spinningmarathon en later die maand hebben we een sponsordiner bij de deelnemers thuis”, aldus Willem van de Rijdt van de Fietsdijkers.

[image=204314]

“Het proces met de stersponsors, die hun naam en logo op ons wielershirt krijgen, heeft ons al enkele duizenden euro’s opgeleverd, maar er moet nog veel meer opgehaald worden. De teller staat nu op tienduizend euro en we moeten in totaal 30.000 euro bij elkaar brengen om mee te kunnen. Maar ons streven is 75 duizend euro”, vertelt Van de Rijdt. “Op drie adressen van de deelnemers aan Alpe d’HuZes (wielerevenemtent voor onderzoek door KWF Kankerbestrijding, red.) houden we binnenkort een sponsordiner waar in totaal honderd gasten à 100 euro per couvert worden verwacht. Het is echt kicken om te zien en ervaren hoeveel mensen enthousiast zijn over ons initiatief om deel te nemen aan Alpe d’Huzes!”

‘De 24 van Boxmeer’
Hoge verwachtingen koestert Van de Rijdt voor een 24-uurs activiteit op zaterdag 5 en zondag 6 mei in het centrum van Boxmeer. “Deze activiteit kan een combinatie van sport, theater, toneel et cetera zijn. Zodra bekend is hoe we deze activiteit, uiteraard in overleg met de centrumondernemers en horeca in Boxmeer, vorm gaan geven, dan treden we hier direct mee naar buiten. Deze ‘24 van Boxmeer’ moeten een maand voor het evenement in Frankrijk nog een grote klapper worden!”

Meer informatie via:
deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/fietsdijkers of www.opgevenisgeenoptie.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant