Afbeelding

Inschrijven voor Langenboms Buuten

Algemeen 3 keer gelezen
LANGENBOOM - Na een succesvolle eerste editie van Langenboms Buuten op de Tweede Pinksterdag vorig jaar en de Kerstmarkt Langenboms Buuten in december jl. is de inschrijving geopend voor de volgende editie van Langenboms Buuten.

[image=204315]

Op Tweede Pinksterdag (28 mei) vindt op het terrein van De Hinde aan de Rogstraat in Langenboom de tweede lente-editie Langenboms Buuten plaats. Op de buitenbeurs kan de bezoeker genieten van het Brabantse platteland en wat lokale ondernemers op het gebied van buitenleven te bieden hebben. Kinderen kunnen zich uitleven met onder andere skelteren of op het springkussen.
De organisatie is druk doende om ook deze tweede editie bijzonder te maken. Het thema 'Goed leven op het Brabantse land' zal worden doorgevoerd in het aanbod van de kramen, de aankleding, de optredens en het hapje en drankje. Naast ondernemers en organisatie die een marktkraam willen inrichten met hun goederen is de organisatie ook op zoek naar organisatie en verenigingen die in lijn met het thema een optreden kunnen verzorgen. Denk hierbij een demonstratie, muziek, dans of zang. Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@langenbomsbuuten.nl.
Of kijk eens op de website www.langenbomsbuuten.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant