Afbeelding

12 woningen in Zeeland onder sloophamer

Wonen 64 keer gelezen
ZEELAND – Woningbouwcorporatie Mooiland Maasland sloopt eind februari twaalf woningen aan de Burgerveld in Zeeland. De Gemeente Landerd heeft een sloopvergunning verleend voor deze woningen. Medio zomer start Mooiland Maasland met de bouw van vijftien huurwoningen.

[image=204495]

In december zijn er bouwhekken geplaatst rondom de woningen aan de Burgerveld. De woningen staan leeg en alle bewoners zijn verhuisd naar een andere woning. Nu de sloopvergunning is verleend, start Mooiland Maasland eind februari met de sloopwerkzaamheden. Die gaan enkele weken in beslag nemen, afhankelijk van de weersomstandigheden. De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd door Laarakkers B.V. uit Sambeek. Zij starten met het verwijderen van asbest en vervolgens worden de woningen gesloopt.
Naar verwachting start Mooiland Maasland medio zomer met de bouw van vijftien zogenaamde nultredenwoningen. Alle voorzieningen in deze woningen, zoals badkamer en slaapkamer, zijn op de begane grond en geschikt voor huurders met een leeftijd van 60 jaar of ouder.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant