Afbeelding

Info-avond over overgang bij BiblioPlus

Gezondheid 44 keer gelezen
SINT ANTHONIS - 'De overgang is een belangrijke fase in het leven van de vrouw, je gaat de balans op maken van je leven. Vaak zie je dat de overgang een nieuwe fase kan inluiden van innerlijke ontwikkeling.' Hierop inhakend organiseert BiblioPlus een informatie-avond over de overgang.

[image=206384]

De overgang is een levensfase die voor de meeste vrouwen niet ongemerkt voorbijgaat. Last van opvliegers kent iedereen wel, maar moeilijker wordt het met klachten als hartkloppingen, gewrichts- en spierpijnen, moeheid, droge ogen, afkeer van vrijen, wisselende stemmingen, slapenloosheid etc. Typische klachten die horen bij de overgang. Wat veel vrouwen nog niet weten is dat voor de meeste klachten goede oplossingen zijn.

De overgangsconsulente Metha Trebbe is dinsdag 28 februari om 20.00 uur in de bibliotheek Sint Anthonis aan de Remmensberg 29 om zoveel mogelijk te vertellen over de overgang, de behandelmethoden en tips om klachten te verminderen.
Toegangskaarten (€ 4,50 en € 3,50 voor leden van BiblioPlus) zijn te bestellen via www.biblioplus.nl en verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen van BiblioPlus.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant