Afbeelding

JVC Cuijk lijkt op aflevering van Mash

Voetbal 31 keer gelezen
CUIJK - De blessureperikelen bij JVC Cuijk beginnen bijkans legendarische vormen aan te nemen. Alles bij elkaar moest trainer Jan van Deinsen afgelopen weekend ongeveer een heel elftal missen. Komende zondag in Hoorn, bij Hollandia, zal het niet veel anders zijn.

Even het rijtje langsgaan. Rob Zegers heeft last van zijn hak, een zogenaamd hielspoor. Een vervelende blessure die lang kan duren. Matthias van Zanten, normaal nooit geblesseerd, wordt al langer geteisterd door pijn in zijn enkel. Een en ander is het gevolg van een ontsteking in het gewricht, ontstaan doordat hij ongelukkig op een bal ging staan. Dennis Schouten heeft een gebroken teen maar voetbalt toch door. Het is echter de vraag of hij zondag dit weer kan doen. De pijn lijkt namelijk erger te worden. Danny van Raay doet voorlopig niet mee vanwege een kruisbandblessure terwijl Achmed El Allachi weer net in training is na knieklachten van mindere aard. Bart Tinus viel vorige week uit met hamstringklachten terwijl Martijn de Groot een middenvoetsbeentje heeft gebroken. Aanstaande zondag zullen in ieder geval ook Wesley Meeuwsen en Nick Paymans vanwege een schorsing ontbreken.

[image=111020]

Nieuwe gezichten
Door alle afwezigen krijgen wel wat jonge spelers de kans om zich eens te laten zien op het hoogste niveau. Zo stonden de vleugelverdedigers Thijs van Gent en Rene Willemse afgelopen zaterdag in de Cuijkse basis. Waarschijnlijk zal minstens één van de twee zondag weer mee moeten doen. Het wordt dus puzzelen voor trainer Jan van Deinsen die met zijn team nog een paar punten moet halen om definitief het verblijf in de topklasse te kunnen verlengen.

Programma Topklasse
Hollandia - JVC Cuijk
UNA - HBS
Haaglandia - EVV
Argon - De Treffers
Achilles'29 - FC Lienden
HSC'21 - AFC
WKE - Quick'20
VVSB - FC Hilversum
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant