Afbeelding

Stones-covers klinken voor Tante Lenie

Muziek 49 keer gelezen
GENNEP – De Rolling Stones coverband Heart of Stone geeft opnieuw een benefietconcert voor Stichting Tante Lenie. Voor het optreden monsteren de leden van een van Nederlands bekendste Stones-coverbands op vrijdag 23 maart in Gennep aan op cruiseschip MS Rigoletto.

[image=208709]

Het 105 meter lange cruiseschip meert voor het concert op de Maas aan, aan de Loswal in Gennep. Op het schip van SijFa Cruises werd in maart vorig jaar de eerste verwencruise van Stichting Tante Lenie gemaakt. In de week van 4 tot en met 8 april beleven opnieuw gezinnen met een ernstig of langdurig ziek kind zo’n cruise over Nederlandse wateren.

[image=208710]

Het benefietconcert onderstreept andermaal de bijzondere band die Stichting Tante Lenie onderhoudt met SijFa Cruises uit Malden en de muzikanten van Heart of Stone. “Het is hartverwarmend om te zien dat SijFa Cruises het schip beschikbaar stelt en de bandleden weer voor optreden voor onze Stichting”, zegt (Tante) Lenie Huisinga. Voor het benefietconcert op deze unieke locatie is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Er kunnen 130 liefhebbers van de legendarische Rolling Stones het optreden bijwonen. Voor het concert geldt een all in-prijs van 50 euro per persoon. Drankjes (bier, wijn en frisdrank) en hapjes zijn daarbij inbegrepen. Daarnaast bestaat voor de bezoekers van het benefietconcert de mogelijkheid te overnachten op MS Rigoletto. De kosten voor het optreden, drankjes, hapjes, overnachting inclusief ontbijt bedragen 100 euro per persoon.

Kaarten voor het concert zijn te koop bij Verhasselt Mannenmode aan de Spoorstraat 97 in Gennep. Voor informatie bel (0485) 51 15 21. Internet
http://www.heartofstone.nl en http://www.stichtingtantelenie.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant