Afbeelding

Meet & Greet met Vlado Kumpan

Muziek 36 keer gelezen
OVERLOON - De bekende trompettist en kapelleider Vlado Kumpan komt met Pasen (zaterdag 7 april) voor een solotour naar Overloon. Samen met blaaskapel Freunde Echo zal Kumpan zijn muzikale vaardigheden ten gehore brengen tijdens een concert in het gemeenschapshuis.

[image=208791]

Het optreden van Kumpan en Freunde Echo valt in een reeks van (indrukwekkende) Paaszaterdagconcerten in het recente verleden. Eerder waren Túfaranka en Blaskapelle Gloria al eens te gast. Voor de tiende concertuitvoering komt Vlado Kumpan, die eerder al eens acte de presence gaf met ‘seine Musikanten’, andermaal naar Overloon. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan.
Het concert is zaterdag 7 april in het gemeenschapshuis in Overloon. Het concert begint om 20.00 uur en rond 21.30 uur betreden Vlado Kumpan en Freunde Echo het ‘Loonse podium.Kaarten kosten 8,00 euro in de voorverkoop en 10,00 euro aan de avondkassa. Kaarten zijn voorts te reserveren via T. Keizers, tel. (0478) 64 23 99 of online via www.blaaskapel.nl. Het officiële voorverkoopadres is supermarkt PLUS Verbeeten in Overloon.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant