Afbeelding

‘Ik sprong een halve meter in de lucht…’

Zakelijk 61 keer gelezen
OPLOO – “Toen onze naam uit de envelop kwam sprong ik wel een halve meter in de lucht”, waarna Marc Ermens zijn kenmerkende lachje laat horen. “En toen begon hij ook nog met mij rond te zwaaien. Het was een echte ontlading”, weet echtgenote Miranda zich te herinneren van het glorieuze moment dat hun fietsenwinkel in Oploo werd uitgeroep tot Tweewielerzaak van het jaar.

Waarna het ondernemerspaar in een ‘draaikolk’ van feestelijkheden belandde. “Het is onvoorstelbaar wat er dan allemaal over je heen komt”, zegt Miranda.

[image=208828]

Nagenieten
In een winkel vol bloemen en kaarten genieten Marc en Miranda zichtbaar na van de prestigieuze uitverkiezing en de feestelijkheden die daarop volgden. Ze waren toch al wat gewend, de 41-jarige Marc en zijn even oude partner Miranda. want ze zwaaiden al eens de scepter als prinselijk carnavalpaar, vormden het Koningspaar bij het plaatselijk gilde waar Marc werd gevierd als meervoudig Brabants kampioen vendelen. Bovendien stonden allebei veelvuldig op de planken in toneel- en muziekproducties. En toch, de verkiezing was toch wel van een andere orde.

Serenade
Na de vele handen die ze mochten schudden op de branchedag en een foto met zanger Jantje Smit, stond het gezelschap rond het paar bij ‘Ons Moe’ in Oploo een verrassende ontvangst te wachten. Met als klap op de vuurpijl een serenade door VOF. “Hoe snel het nieuws tegenwoordig rondgaat. Via twitter, faceboek en een website als Kliknieuws, onvoorstelbaar. Vele kwamen hen feliciteren en de mails blijven maar binnenkomen”, zegt Marc.
De hoogste eer en een bokaal, dat is het tastbare bewijs van hun overwinning. “Voor ons is het belangrijk dat mensen nu weten dat dit meer is dan een doorsnee winkel”, aldus Miranda. “Het is geweldig. Ik zie het als een bevestiging dat we goed op weg zijn”, sluit Marc aan.

[image=208829]

Feest
Vrijdagmiddag 9 maart zullen er verschillende festiviteiten plaatsvinden bij de Tweewielerwinkel van het Jaar. Er staat onder andere voor de kids een ijscokar klaar met gratis ijs.
Marit van Bohemen, onder andere bekend van Campinglife, Knoop in je Zakdoek, Voetbalvrouwen, Onderweg naar Morgen en onlangs nog te zien in de populaire serie Wie is de Mol, is van 13.00 tot 15.00 uur te gast in Oploo. Marit is het boegbeeld van lief! lifestyle, een merk waarvan de Oploose winkel dealer is, en gaat iedere dag met een lief! fiets de straat op.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant