Afbeelding

Gennep heeft nieuwe secretaris

Politiek 40 keer gelezen
GENNEP - Jacqueline Nijland (43) uit het Brabantse Lieshout wordt de nieuwe secretaris in de gemeente Gennep. Zij treedt per 1 juni in dienst.

De nieuwe gemeentesecretaris beschikt over ruime ervaring, die zij opdeed in managementsfuncties bij de lokale overheid. Momenteel is Jacqueline Nijland werkzaam in de gemeente Winterswijk als adjunct-directeur/loco-gemeentesecretaris en als Manager Veiligheid, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

[image=209642]

Zij zegt over haar aanstelling in Gennep: “Ik heb ongelooflijk veel zin om aan de slag te gaan. Gennep is een gemeente met ambitie, waarbij de leefbaarheid binnen de kernen centraal wordt gesteld. Dat spreekt me als geboren en getogen dorpeling natuurlijk zeer aan. Ik zoek graag de verbinding met mensen en wil me richten op een goede samenwerking tussen ambtelijke organisatie, college en raad. Door de verschuiving van taken van het rijk en provincies naar gemeenten zullen de komende jaren veel nieuwe zaken op Gennep afkomen. Intensieve samenwerking met andere gemeenten zal nodig zijn om deze uitdagingen goed vorm te kunnen geven. Ook op dit vlak zal het zoeken naar verbindingen belangrijk zijn.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant