Afbeelding

Spectaculaire uitslag Rabo Floriade Kids Battle

Zakelijk 43 keer gelezen
BOXMEER - Directievoorzitter Jan Claassen van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen maakt vandaag (20 maart) de prijswinnaars bekend van de Rabo Floriade Kids Battle. Alle regionale basisscholen die hebben meegedaan aan de Battle worden via een speciale videoboodschap verrast met de spectaculaire uitslag. Niet vijftien groepen, zoals gepland, maar alle zesendertig groepen 7 en 8 die hebben meegedaan aan de Battle winnen de hoofdprijs. Meer dan duizend kinderen gaan met de Rabobank naar de Floriade in Venlo.

[image=210069]

Als coöperatieve bank en hoofdsponsor van de Floriade draagt Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen graag bij aan de vitaliteit van deze regio. Jaarlijks stopt zij een deel van haar winst – afgelopen jaar anderhalf miljoen - in het WinstuitkeringsFonds om de regio te versterken. De Rabo Floriade Kids Battle is zo een initiatief wat dankzij dit fonds mogelijk is. De officiële bekendmaking van de prijswinnaars van de Rabo Floriade Kids Battle is vandaag. Alle zesendertig regionale basisscholen die hebben meegedaan aan de Battle ontvangen een speciale videoboodschap van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Op deze manier kunnen de meer dan duizend kinderen gelijktijdig op hun eigen school de prijsuitslag bekijken.

Videoboodschap
In deze videoboodschap laat Jan Claassen - vanaf de Rabo Earthwalk op de Floriade - weten dat het een onmogelijke taak is om vijftien groepen aan te wijzen als prijswinnaars. Samen met twee mascottes van het Land van Cuijk en Maasduinen onthult Jan Claassen de prijswinnaars. Alle Battle inzendingen zijn stuk voor stuk uniek! Daarom hebben we ervoor gekozen om alle groepen te belonen voor hun enthousiasme en inzet! Dit betekent dat Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen voor meer dan duizend kinderen het busvervoer naar de Floriade regelt, de toegangstickets, een trip in de kabelbaan, en iedereen mag deelnemen aan de kids workshop.
Kijk voor alle Battle-inzendingen en de speciale videoboodschap op www.rabobank.nl/lvcm .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant