Bouw-manifestatie D'n Bogerd in Langenboom

Zakelijk 88 keer gelezen
LANGENBOOM - Nadat begin dit jaar de laatste voorbereidingen zijn getroffen aan de infrastructuur is Van der Horst Aannemers inmiddels voortvarend gestart met de bouw van 11 woningen in fase 1 van project D’n Bogerd in Langenboom. Op woensdag 28 maart vindt een start-bouw-manifestatie plaats op de bouwplaats aan de Dorpsstraat in Langenboom, waarbij de officiële eerste steenlegging van dit plan plaatsvindt.

[image=210167]

Hierbij zijn de gemeente, de kopers en alle overige betrokken partijen aanwezig. Daarnaast is iedereen, die nieuwsgierig is naar project D’n Bogerd, welkom om een kijkje te komen nemen op de bouwplaats. "Wij zijn trots op dit schitterende plan en daarom is iedereen van harte welkom om te komen kijken", aldus Antoon van der Horst.
"De verkoop is succesvol geweest, er is namelijk nog maar één woning beschikbaar in de eerste fase. Ook gaan we tijdens deze manifestatie laten zien de tweede fase van dit plan presenteren", vertelt Van der Horst enthousiast.

Manifestatie
De start-bouw-manifestatie begint 28 maart om 15.30 uur en zal duren tot 17.30 uur. De bouwplaats is bereikbaar vanaf de ingang aan de Espenstraat in Langenboom. Meer informatie over D’n Bogerd is te vinden op www.thuisinlangenboom.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant